Webdesigner RVD Webdesign

Een logo laten maken

''samen gaan we voor succes''

Logodesign Den Haag

Modern & mooi

LOGO

DESIGN

Als u op zoek bent naar een logo-ontwerp, is het belangrijk om te weten hoe u uw logo eruit wilt laten zien.Het moet aantrekkelijk en gemakkelijk te herkennen zijn. Het moet ook goed passen bij uw bedrijf en ervoor zorgen dat het zich onderscheidt van de rest.

Uniek ontwerp

Verschillende mensen hebben verschillende stijlen. Opdrachtgevers hebben eigen ideeën over hun websites. Soms gaat dat om praktische functies en soms gaat dat over kleur en smaak. Omdat ik afstemming heel belangrijk vind, wordt elke website die ik maak uniek. Ik verwerk de feedback van de opdrachtgevers in het concept en bespreek het. Jij geeft aan wat je mooi vindt en samen creëren we een design dat volledig bij jouw bedrijf past.

Representatief

Een logo is een visuele weergave van uw bedrijf. Het moet uniek en gedenkwaardig zijn, zodat het de identiteit van uw bedrijf kan vertegenwoordigen. Merken met logo’s die eenvoudig, duidelijk en gemakkelijk te onthouden zijn, zullen eerder opvallen. Het logo moet ook iets vertegenwoordigen over de diensten of producten die u aanbiedt. Dit kan heel subtiel of heel duidelijk zijn, afhankelijk van wat het bedrijf doet.

Handmade

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het ontwerpen van een logo, zoals kleur, vorm en lettertype. Maar er zijn zoveel andere dingen die nodig zijn om een geweldig logo te maken, zoals symmetrie of asymmetrie, verlopen en patronen of texturen om er maar een paar te noemen. Deze kunnen het verschil maken in hoe goed uw logo eruitziet en of het communiceert wat u wilt dat het over uw bedrijf zegt.

Onze Tools

Een goed logo wordt ontworpen in goede tools zoals Adobe of Sketch. De juiste tools zijn essentieel voor uw logo, zo kunt u ook eenvoudig een logo maken en zorgen dat het er professioneel uitziet. Het ontwerpen van een logo met de juiste tools is belangrijk omdat het je zal helpen om een professioneel ogend ontwerp te maken. Er zijn veel gratis of betaalde tools waarmee je je eigen logo’s kunt ontwerpen, maar de beste zijn betaalde tools zoals Adobe of Sketch.

Eerste indruk

DE BESTE

VORMGEVING

Hier komt één van onze specialiteiten om de hoek kijken om het logo zo perfect mogelijk te maken. Elke pixel, elke kleur en elke hoek moet perfect zijn om een succes te worden. Het belangrijkste van logo-ontwerp is dat het eenvoudig, gedenkwaardig en gemakkelijk te lezen is. Wij zullen er altijd voor zorgen dat jouw logo deze drie eigenschappen heeft voordat ik het naar jou opstuur.

Een logo laten ontwerpen

Stappenplan

Hoe wij

werken

Bij webdesign en bij het maken van een logo of een huisstijl, volg ik meestal hetzelfde stappenplan. Het begint met een goed gesprek waarin wij checken wat er verwacht wordt en wat het achterliggende doel is. Daarna maak ik een concept of een opzet en overleg ik met de opdrachtgever. Tijdens het hele proces zorgen wij dat er afstemming plaatsvind.

In stappen ziet het er als volgt uit:

Jouw idee

Ik luister naar jouw idee en vraag door voor een goed beeld.

Check

Ik maak een opzet en laat zien in welke richting het ontwikkelproces zal gaan.

Afstemming

Ik maak een aantal concepten om met jou af te kunnen stemmen en te kiezen welke nader uitgewerkt wordt.

Beoordeling

Jij geeft aan of het wordt wat je voor ogen hebt.

Aanpassingen

Er worden nog punten aangepast om het eindproduct aan te scherpen.

Oplevering

Ik luister naar jouw idee en vraag door voor een goed beeld.